Skip to content

Huizen ontruimen

Huizen ontruimen

Een woningontruiming in Rhenen is in veel gevallen een zware en tijdrovende klus. Het ontruimen van een woning kan verschillende redenen hebben. Denk bijvoorbeeld aan het overlijden van een dierbare. Schakel voor de ontruiming Pelgro’s Kringloop Ontruim service in.

Wanneer schakelt u Pelgro’s Kringloop Ontruim service in?

Het ontruimen van een woning komt niet zomaar uit de lucht vallen. Redenen voor een huisontruiming zijn vaak zeer uiteenlopend. Het is mogelijk om de woningontruiming zelf te doen, maar het is aantrekkelijker dit te laten doen door een Pelgro’s Kringloop Ontruim service uit Rhenen. De redenen hiervoor zijn dat alle werkzaamheden dan voor u uit handen genomen worden, het leeghalen snel en efficiënt gaat en dat Pelgro’s Kringloop Ontruim service u handige tips geeft over het inpakken van de inboedel.

De redenen voor het inschakelen van Pelgro’s Kringloop Ontruim service is:

20190319_104007-1024x768 Woningontruiming Veenendaal

Woningontruiming met Pelgro’s Kringloop Ontruim service

Een woningontruiming is vaak een opgave waar veel bij komt kijken. Na het overlijden van een dierbare, kan een woningontruiming emotioneel heel zwaar zijn. In zulke situaties kan je het beste Pelgro’s Kringloop Ontruim service inhuren. Zij regelen de volledige woningontruiming. We zullen dan de inboedel inpakken en weghalen. Spullen van waarde worden verkocht in onze zaak Pelgro’s Kringloop te Rhenen. We zorgen er ook voor dat we de ruimte na ontruiming schoon opleveren door de deze op te ruimen en schoon te maken. We kunnen ook de boedel laten op kopen of de spullen recyclen.

Woning ontruimen in Rhenen

Uw woning professioneel laten ontruimen? U heeft één vast aanspreekpunt, waar u bij terechtkunt voor vragen en advies. Vooraf worden uw wensen en voorwaarden met betrekking tot de boedelruiming besproken. Er komt iemand van ons bedrijf langs op de afgesproken tijd. Hij gaat zeer nauwkeurig te werk, wat inhoudt dat waardevolle spullen aan u overgedragen worden. Spullen die niet meer bruikbaar zijn, worden gerecycled.
Is het huis leeg? Dan worden de vloeren verwijderd, herstelwerkzaamheden uitgevoerd en kleine reparaties gedaan. Zo kost het de ontruimers de minste moeite om het woonhuis op te leveren. Dus voor een ontruiming groot of klein moet U bij Pelgro’s Kringloop zijn Werk gebied plus minus 25 kilometer om Rhenen heen

Indien u na een overlijden met de boedel blijft zitten, dan kunt u contact met ons opnemen