Skip to content

Kringloop Veenendaal

Kringloop Pelgro’s Kringloop in en rondom Veenendaal

Pelgro’s Kringloop is dé luxere kringloop. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment gebruikte meubels, gebruiksvoorwerpen, boeken en nog veel meer. Uiteraard tegen een uitstekende service en een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. De leukste en mooiste spullen vindt u dan ook in onze kringloop.
Het aanschaffen van nieuwe gebruiksartikelen of meubels is niet voor iedereen weggelegd. Een kringloop biedt de mogelijkheid om ook met een kleiner budget te kunnen beschikken over de spullen die u nodig heeft. Hierbij kunt u denken aan kasten, bedden, serviesgoed of andere leuke woonaccessoires. Daarnaast vindt u bij onze luxe kringloop een ruime keuze aan leuke hebbedingetjes of nuttige voorwerpen. Omdat deze spullen gebruikt zijn, hebben ze vaak een prachtige uitstraling waarmee u simpelweg een nostalgische sfeer in huis haalt. Uiteraard tegen een scherpe prijs.
Onze winkelvoorraad wordt dagelijks bijgevuld. Door deze snel wisselende voorraad vindt u in onze kringloop altijd wat u zoekt. Daarbij is onze kringloop ruim opgezet en makkelijk bereikbaar. Met het hergebruiken van deze spullen dragen we ook nog eens ons steentje bij aan een beter milieu. Natuurlijk is onze kringloop toegankelijk voor iedereen. Zowel voor gezinnen met een minimaal inkomen als voor iemand die op zoek is naar een uniek item.

Luxe kringloop

De spullen die we aanbieden binnen onze kringloop worden allemaal schoon en functionerend aangeboden. Hierbij kunt u denken aan gebruikt meubilair, tweedehands kledingstukken of schoenen. Maar, ook voor gebruikte boeken in allerlei genres bent u in onze luxe kringloop van harte welkom. Onze voorraad is veelal afkomstig uit overbodige inboedels of woningontruimingen.

Ook bij een ontruiming van de inboedel na een overlijden komen er vaak veel goed bruikbare spullen ter beschikking. Naast het feit dat u van harte welkom bent in onze kringloop, staan we ook graag met woningontruiming in en rondom Veenendaal voor u klaar. Of u nu op zoek bent naar een tweedehands bank, een goed boek of leuke gebruiksvoorwerpen voor in huis. Bij Pelgro’s Kringloop vindt u altijd wat u zoekt. Daarbij houden we de prijzen graag laag. We vinden dat onze luxe kringloop namelijk voor iedereen toegankelijk moet kunnen zijn. Natuurlijk voorzien we u daarbij ook van een klantvriendelijke service en staan we tevens graag voor u klaar als u vragen heeft of een advies wenst. U bent dan ook van harte welkom in onze kringloop.

Indien u na een overlijden met de boedel blijft zitten, dan kunt u contact met ons opnemen