Skip to content

Woningontruiming Arnhem

Moet uw woning in Arnhem ontruimd worden? Voor een woningontruiming in Arnhem kunt u altijd een beroep doen op onze specialisten. Er zijn veel situaties denkbaar waarin uw woning ontruimd moet worden. Niet altijd is de reden van ontruiming even leuk. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat uw woning ontruimd moet worden vanwege een overlijden. Bij Pelgro’s Kringloop hebben we altijd begrip voor uw situatie en kunnen we de woningontruiming in Arnhem volledig voor u verzorgen.

Specialist in woningontruiming in Arnhem

Pelgro’s Kringloop. is gevestigd in Rhenen, maar ons werkgebied strekt nog een stuk verder. Zo kunt u ook altijd bij ons aankloppen voor een woningontruiming in Arnhem. Daarnaast verzorgen we ook woningontruiming in Den Bosch en Nijmegen. Moet de ontruiming niet in een van deze steden plaatsvinden? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij voor u kunnen nagaan of we u van dienst kunnen zijn.

Wanneer wij een woningontruiming voor u verzorgen, dan wordt u ook echt volledig ontzorgd. We brengen eerst uw wensen in kaart, zodat we precies weten wat u van ons verwacht. U krijgt altijd één vast contactpersoon als u woningontruiming in Arnhem aan ons overlaat. Nadat we met u hebben doorgenomen hoe de woning opgeleverd moet worden en wat er met uw inboedel moet gebeuren, gaan we aan de slag.

Woningontruiming Arnhem
Woningontruiming Arnhem

Woningontruiming in Arnhem tot in de puntjes verzorgd

Kiest u voor ons, dan wordt de woningontruiming in Arnhem echt tot in de puntjes verzorgd. Moet de vloer uit de woning verwijderd worden? Geen probleem, wij doen dit graag voor u. Zullen er kleine herstelwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden voordat de woning opgeleverd kan worden? In overleg kunnen we ook dit voor u regelen!

De inboedel die u wilt houden zullen we uiteraard netjes aan u overdragen. Spullen die u niet meer wilt, kunnen we aanbieden in onze Snuffelshop en zo een tweede leven geven. Bovendien kunnen we onbruikbare spullen recyclen. U kunt dus wel stellen dat we bij Pelgro’s Kringloop niet alleen klantvriendelijk te werk gaan, maar ook een milieuvriendelijke werkwijze hebben.

Woningontruiming door Pelgro's Kringloop

Moet uw woning snel ontruimd worden? Bij Pelgro’s Kringloop zorgen we ervoor dat uw woning op tijd ontruimd is en dat de ontruiming volledig naar wens verloopt. Wilt u dat wij de woningontruiming in Arnhem voor u komen verzorgen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Heeft u nog vragen over onze mogelijkheden? Ook dan raden we u aan om contact met ons op te nemen.

 

Zo krijgen ook deze tweedehands artikelen een tweede leven wat bijdraagt aan de reductie van de afvalberg. Ook helpen we hier gezinnen mee die rond moeten komen van een minima. Als u op zoek bent naar een professionele en vakkundige woningontruiming, dan staan we dan ook graag voor u klaar. Mocht u interesse hebben in eerlijke offerte wat betreft woningontruiming horen wij graag van u.

 

Indien u na een overlijden met de boedel blijft zitten, dan kunt u contact met ons opnemen