Skip to content

Woningontruiming Den Bosch

Moet uw woning ontruimd worden? Voor een woningontruiming in Den Bosch kunt u altijd contact opnemen met de specialisten van Pelgro’s Kringloop. Kiest u voor onze ontruimservice, dan wordt u volledig ontzorgd. Er kunnen verschillende redenen voor een ontruiming zijn. Niet altijd is de reden dat de ontruiming plaats moet vinden even prettig. In dat geval is het prettig als u de woningontruiming in Den Bosch kunt uitbesteden aan een professionele partij met begrip voor uw situatie. Wij nemen de tijd om uw wensen in kaart te brengen en bij ons heeft u altijd één vast aanspreekpunt. Kiest u voor ons, dan kunt u zeker zijn van een goede oplevering en van een prettige werkwijze.

Woningontruiming in Den Bosch door Pelgro's Kringloop

Een woningontruiming in Den Bosch kan behoorlijk veel tijd kosten als u alles zelf moet doen. Vaak heeft u hier de tijd niet voor of kampt u met emoties. Het is dan prettig dat u de woningontruiming in Den Bosch aan Pelgro’s Kringloop kunt uitbesteden. Op die manier hoeft u zich over de ontruiming geen zorgen te maken. Wij doen er alles aan om de woning volgens uw wensen op te leveren. We kunnen uw inboedel weghalen, maar zijn ook in staat om bijvoorbeeld uw vloer te verwijderen. Moeten er kleine herstelwerkzaamheden of reparaties plaatsvinden? Ook deze voeren we graag voor u uit! U heeft dus vrijwel geen omkijken naar het ontruimingsproces als u besluit om een beroep te doen op onze specialisten.

Woningontruiming Den Bosch
Woningontruiming Den Bosch

Onze manier van werken

Als u een woningontruiming in Den Bosch aan ons uitbesteedt, dan krijgt u een vast contactpersoon en worden uw wensen vooraf goed met u doorgenomen. Zo weten we precies wat er met uw inboedel moet gebeuren. Zodra we uw wensen op papier hebben staan, gaan we aan de slag met de ontruiming. De spullen die u wilt houden, zullen we netjes aan u overdragen. Spullen die niet meer bruikbaar voor u zijn, kunnen we een tweede leven geven door ze te recyclen of door ze aan te bieden in onze shop. Zo hebben we ook een milieubewuste werkwijze.

Woningontruiming in Den Bosch uitbesteden

Alhoewel onze shop gevestigd is in Rhenen, verzorgen wij ook woningontruiming in Den Bosch en omgeving. Daarnaast kunt u ook voor woningontruiming in Nijmegen of Utrecht bij ons aankloppen. Heeft u vragen over onze manier van werken? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u door kunnen nemen.

 

Zo krijgen ook deze tweedehands artikelen een tweede leven wat bijdraagt aan de reductie van de afvalberg. Ook helpen we hier gezinnen mee die rond moeten komen van een minima. Als u op zoek bent naar een professionele en vakkundige woningontruiming, dan staan we dan ook graag voor u klaar. Mocht u interesse hebben in eerlijke offerte wat betreft woningontruiming horen wij graag van u.

 

Indien u na een overlijden met de boedel blijft zitten, dan kunt u contact met ons opnemen