Skip to content

Woningontruiming Nijmegen

Er zijn diverse situaties waarin een woning ontruimd moet worden. Wanneer er een woningontruiming in Nijmegen plaats moet vinden, kunt u altijd een beroep doen op Pelgro’s Kringloop ontruimservice. Vaak gaat een woningontruiming in Nijmegen gepaard met veel emotie. Zo komt het voor dat een woning ontruimd moet worden vanwege een overlijden. Wij hebben altijd begrip voor uw situatie en zorgen ervoor dat de woning netjes opgeleverd kan worden. Doordat wij u volledig ontzorgen, heeft u zelf vrijwel geen omkijken naar de ontruiming. Uiteraard zullen we vooraf wel goed met u overleggen, om te bepalen wat er met de inboedel gebeurt en hoe de woning opgeleverd moet worden. Zodra wij uw wensen in kaart hebben gebracht gaan we aan de slag met de woningontruiming in Nijmegen.

Woningontruiming in Nijmegen door Pelgro's Kringloop

Als uw woning ontruimd moet worden, heeft u daarvoor meestal niet heel lang de tijd. Dat terwijl een woningontruiming wel degelijk een tijdrovende klus is. De woning moet volledig leeggehaald worden en vaak moeten er ook herstelwerkzaamheden uitgevoerd worden. Bij Pelgro’s Kringloop kunnen we u echt volledig ontzorgen. We kunnen niet alleen uw inboedel uit de woning verwijderen, maar kunnen ook de vloerbedekking verwijderen. Moeten er kleine herstelwerkzaamheden plaatsvinden? Ook dit kunnen onze specialisten voor u verzorgen! Laat u woningontruiming in Nijmegen aan ons over, dan wordt u dus écht volledig ontzorgd.
Woningontruiming Nijmegen
Woningontruiming Nijmegen

Onze werkwijze bij een woningontruiming

Wanneer u besluit om een woningontruiming aan ons uit te besteden, dan krijgt u altijd een vast aanspreekpunt. We brengen uw wensen uitvoerig in kaart en gaan pas daarna aan de slag. We kunnen de woning snel en efficiënt klaar maken voor de oplevering. De spullen met waarde worden netjes aan u overgedragen en over de overige inboedel maken we duidelijke afspraken. Spullen waar u afstand van wilt doen, kunnen we recyclen of te koop aanbieden in Pelgro’s Kringloop. Zo doen we ons best om onbruikbare spullen een tweede leven te geven.

Laat u een woningontruiming in Nijmegen aan ons over?

Voor een woningontruiming in Nijmegen kunt u altijd een beroep doen op de specialisten van Pelgro’s Kringloop. Onze shop is gevestigd in Rhenen, maar we verzorgen ontruimingen in de gehele regio. Zo kunt u ons ook gerust benaderen voor woningontruiming Den Bosch of Utrecht. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. We bespreken graag met u hoe we uw woning succesvol kunnen opleveren.

 

Zo krijgen ook deze tweedehands artikelen een tweede leven wat bijdraagt aan de reductie van de afvalberg. Ook helpen we hier gezinnen mee die rond moeten komen van een minima. Als u op zoek bent naar een professionele en vakkundige woningontruiming, dan staan we dan ook graag voor u klaar. Mocht u interesse hebben in eerlijke offerte wat betreft woningontruiming horen wij graag van u.

 

Indien u na een overlijden met de boedel blijft zitten, dan kunt u contact met ons opnemen