Skip to content

Woningontruiming Utrecht

Er zijn verschillende redenen denkbaar waarom er een woningontruiming in Utrecht plaats moet vinden. Soms ziet u dit niet aankomen en bent u plotseling verantwoordelijk voor het ontruimen van uw woning. Een woningontruiming in Utrecht kunt u in principe zelf verzorgen, maar dat is meestal niet ideaal. Vooral als de reden van ontruiming allesbehalve prettig is, zoals bij een overlijden, komen hier nog veel emoties bij kijken. Bovendien moet er bij een woningontruiming in Utrecht ontzettend veel geregeld worden. Pelgro’s Kringloop ontruimservice kan u compleet ontzorgen, waardoor u geen omkijken heeft naar de ontruiming van de woning. Vooral als u nog veel emoties ervaart, kan het prettig zijn als u volledig ontzorgd wordt.

Woningontruiming in Utrecht door Pelgro's Kringloop

Laat woningontruiming in Utrecht over door Pelgro’s Kringloop en uw woning wordt snel en efficiënt leeggehaald. Voordat we beginnen met ontruimen, brengen we uw wensen uitvoerig in kaart. Gedurende de ontruiming, zullen we steeds rekening houden met uw wensen en heeft u één vast aanspreekpunt. Waardevolle spullen worden netjes aan u overgedragen en we maken afspraken over wat er met de overige inboedel gebeurt. Spullen die bruikbaar zijn, kunnen we te koop aanbieden in onze Snuffelshop en onbruikbare spullen kunnen we recyclen. Op deze manier krijgen de spullen die u niet meer wilt een tweede leven.
Woningontruiming Utrecht
Woningontruiming Utrecht

We maken de woning klaar voor de oplevering

Wanneer wij woningontruiming in Utrecht voor u verzorgen, dan maken we de woning helemaal klaar voor de oplevering. Niet alleen zorgen we ervoor dat alle inboedel verwijderd wordt, maar ook kunnen we de vloer voor u verwijderen. Daarnaast kunnen we herstelwerkzaamheden en kleine reparaties verrichten. Nadat wij klaar zijn met uw woning, is uw woning dus helemaal klaar voor de oplevering. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw woning is, als uw woning ontruimd moet worden bent u bij Pelgro’s Kringloop absoluut aan het juiste adres. Pelgro’s Kringloop is gevestigd in Rhenen, maar ons werkgebied strekt tot ongeveer 25 kilometer buiten Rhenen. Zo verzorgen we woningontruiming in Utrecht, maar ook voor woningontruiming in Nijmegen, Doorn, Elst en Arnhem kunt u bij ons terecht. Vraagt u zich af of wij ook woningontruimingen in uw plaats kunnen verzorgen? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Heeft u vragen over woningontruiming?

Indien u vragen over woningontruiming heeft, dan raden we u aan om contact op te nemen met Pelgro’s Kringloop. We geven u graag advies, maar kunnen ook al uw vragen beantwoorden rondom onze dienstverlening en woningontruiming in het algemeen.

 

Zo krijgen ook deze tweedehands artikelen een tweede leven wat bijdraagt aan de reductie van de afvalberg. Ook helpen we hier gezinnen mee die rond moeten komen van een minima. Als u op zoek bent naar een professionele en vakkundige woningontruiming, dan staan we dan ook graag voor u klaar. Mocht u interesse hebben in eerlijke offerte wat betreft woningontruiming horen wij graag van u.

 

Indien u na een overlijden met de boedel blijft zitten, dan kunt u contact met ons opnemen