Skip to content

Kringloop Veenendaal

Woningontruiming in en rondom Veenendaal

Voor woningontruiming staat Pelgro’s Kringloop graag voor u klaar. Naast het runnen van een kringloopwinkel verzorgen we ook diverse woning en inboedel ontruimingen binnen een straal van 30 km van Veenendaal. Hiervoor werken wij op afspraak. We beoordelen dan de producten. En bespreken met de klant in welke staat de woning opgeleverd moet worden. Denk hierbij aan het verwijderen van lampen, het dichten van gaten in de muren en een opleveringsschoonmaak sessie. Deze werkzaamheden zetten wij netjes voor u op papier middels een offerte. Na een akkoord hierop gaan wij voor jullie aan de slag. Uiteraard nemen we de overbodige spullen gratis voor u mee en zorgen we voor een correcte en snelle ontruiming. Zo heeft u zelf nergens geen omkijken meer naar. Een woningontruiming kan in een aantal gevallen noodzakelijk zijn.

Hierbij kunt u denken aan een plotseling vertrek van de huurder, een faillissement of een verhuizing. Maar, ook een overlijden neemt in veel gevallen een woningontruiming met zich mee. Voor de ontruiming van de inboedel staan we dan ook graag voor u klaar. Doordat we korte lijnen hanteren in de communicatie, bent u altijd verzekerd van een snelle en discrete afhandeling. Wij werken op offerte basis. Dus u bent altijd op voorhand op de hoogte van de kosten.

Zeker na een overlijden van een dierbaar persoon, is het moeten opruimen van de inboedel niet iets waar u op zit te wachten. Dit neemt vaak herinneringen met zich mee waardoor u te maken krijgt met onnodige emoties. Toch is het snel laten ontruimen van een woning na een overlijden vaak gewenst. Hetzij door de familie of de woningbouw. In dat geval staan we graag voor u klaar. We leveren de woning volledig voor u op naar de eisen van de wooncorporaties.

Woningontruiming Veenendaal
Woningontruiming Veenendaal

Woningontruiming na een overlijden

Een ontruiming van de inboedel na een overlijden neemt naast emoties ook de nodige tijd in beslag. Juist dan kunt u op onze hulp rekenen.Wij werken op offerte basis en kunnen u volledig ontzien voor een schappelijke prijs. Welke altijd vooraf aan u bekend wordt gemaakt middels een offerte. We nemen de gehele inboedel gratis mee en laten de woning uiteraard bezemschoon achter. Voor eventuele waardevolle spullen is tevens een prijsafspraak mogelijk. De prijs zal dan afgetrokken worden van de daadwerkelijke kosten voor de woningontruiming in en rondom Veenendaal.

Ook het vervoer van zware kasten of meubels hebben we in eigen beheer. U bent op deze manier dus geen onnodige tijd kwijt aan het afvoeren van resterende inboedel. Onze woningontruiming is tevens geschikt voor woningen die snel leeggehaald moeten worden voor een nieuwe bewoner. Dit kan zijn omdat de vorige huurder spullen achter heeft gelaten. De voorwerpen en gebruikte spullen die door ons worden verkregen door middel van een ontruiming, worden vervolgens aangeboden in onze kringloop in en rondom Veenendaal.

 

Zo krijgen ook deze tweedehands artikelen een tweede leven wat bijdraagt aan de reductie van de afvalberg. Ook helpen we hier gezinnen mee die rond moeten komen van een minima. Als u op zoek bent naar een professionele en vakkundige woningontruiming, dan staan we dan ook graag voor u klaar. Mocht u interesse hebben in eerlijke offerte wat betreft woningontruiming horen wij graag van u.

 

Indien u na een overlijden met de boedel blijft zitten, dan kunt u contact met ons opnemen